Download Khai Hadid Malik Zayn Malik'in Kızı PNG

Download Khai Hadid Malik Zayn Malik'in Kızı PNG. Çiftin enden bu ismi seçtiği açıklanmadı ama tabii ki her zaman dedikoduyu çok seven yakın kaynakların bir. Zayn malik, sevgilisi gigi hadid ve kızı khai ile birlikte new york'ta yaşıyor.

Zayn Malik News: Latest Songs, Music Videos From One ...
Zayn Malik News: Latest Songs, Music Videos From One ... from www.hellomagazine.com
Dünyaya gelişinden dört ay sonra gigi hadid ile zayn malik'in kızı üzerindeki gizem perdesinin en azından bir bölümü kalktı. Zayn malik made a rare comment about gigi hadid and their daughter khai. Dünyaya gelişinden dört ay sonra gigi hadid ile zayn malik'in kızı üzerindeki gizem perdesinin en azından b.

Gigi hadid said she and zayn malik plan on teaching daughter khai aspects of different religions.

Kendi̇si̇ yazdi… gigi hadid, sır gibi sakladığı kızının adını sonunda açıkladı. Gigi duyuruyu ince bir şekilde yaptı ve instagram biyografisini khai'nin annesi olarak değiştirdi. And after the news broke out, fans have now discovered the meaning as well as the person whom they supposedly honoured by naming their first child khai. Şarkıcı sevgilisi zayn malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini geçtiğimiz yıl eylül ayında dünyaya getiren model gigi hadid, 6 aydır yüzünü gizlediği kızının videosunu yanlışlıkla yayınladı.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url